Αρωματικά στεφάνια με Ποτ πουρί

Αν θέλετε να διακοσμήσετε το χώρο σας με πρωτότυπα, μοναδικά, χειροποίητα κομψοτεχνήματα και συγχρόνως να δώσετε και μια αρωματική διάθεση στην ατμόσφαιρα του σπιτιού, η ιδέα με αρωματικά στεφάνια που σας προτείνω, θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη.

Εκτός των άλλων είναι επίσης και μια οικονομική και συμφέρουσα πρόταση για δώρο στις γιορτές. Με τα στεφάνια αυτά που είναι πολύ απλά, εύκολα και γρήγορα στην κατασκευή τους, μπορείτε να στολίσετε τους τοίχους του σπιτιού ή του γραφείου σας, ανανεώνοντας  το χώρο σας ή την εξώπορτά σας την πρωτομαγιά.

Για την κατασκευή τους δε χρειάζεται παρά μόνο ένα σακουλάκι με ποτ πουρί με χρώμα και άρωμα που ταιριάζει στην αισθητική σας, 2-3 στεφάνια από φελιζόλ, ίδιου ή διαφορετικού μεγέθους μεταξύ τους και ένα πιστολάκι  θερμοσιλικόνης. Για να κρεμάσετε τα στεφάνια σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρωματιστές κορδέλες της αρεσκείας σας ή για πιο φυσικό στυλ, να πάρετε χρωματιστό χόρτο.

stefaniaΤα φελιζόλ μπορείτε να τα προμηθευτείτε είτε από βιβλιοπωλείο, είτε από κατάστημα με είδη χόμπι. Αν πάλι δεν βρίσκετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εφημερίδα που θα την τυλίξετε πολύ σφιχτά και θα της δώσετε κυκλικό σχήμα. Για να μη χάσει την φόρμα της, μπορείτε να την επενδύσετε με μονωτική ταινία.

Ξεκινάτε τοποθετώντας την κορδέλα που θα το κρεμάσετε και με στυλ και φαντασία αυτοσχεδιάστε!  Προσθέτετε τα κομμάτια του ποτ πουρί εναλλάσσοντας χρώματα, σχήματα και μεγέθη. Το τελικό αποτέλεσμα θα σας γεμίσει ικανοποίηση αλλά θα αρωματίσει και ευχάριστα την ατμόσφαιρα του χώρου σας για πολύ καιρό.

stefania2Δείτε το τελικό αποτέλεσμα.

stefania3Ελπίζω να περάσετε όμορφες και δημιουργικές στιγμές ασχολούμενη μόνη ή με την συντροφιά της οικογένειας  ή μιας φιλικής παρέας.

Γεωργία Νικητέα, EcoView.gr

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.